Tutajos Gasztro

Tutajos Gasztro

VendéglőnkÉtlap, ItallapNapi ebédSéftáblaCsaládi rendezvények

Vendéglőnkről

A’la carte vendéglőnk (30 férőhelyes) hazai ételkülönlegességekkel fogadja vendégeit, lépést tartva az ide érkezők kívánságaival. Már külső megjelenésével is érzékelteti, hogy hangulatában a hagyományos népi kultúra értékeit és a XXI. század igényeinek ízvilágát fogja harmonikus egységbe. Az ide látogatók mindent megkapnak, ami csak Magyarországot jelképezi: hagyományokat és azok továbbélését, ízeket, színeket, meleg emberi érzelmeket, szép táji környezetet és a legkorszerűbb szolgáltatásokat egyaránt.
Az Vendéglő kreatív séfének, Juhász Csabának köszönhetően valódi kulináris élményben lehet része annak, aki az ebéd vagy a vacsora helyszínének a Tutajost választja. Konyhánk a magyaros ízvilág felidézésével, de a mai kor követelményeinek leginkább megfelelő stílusban készíti ételeit, melyek sorában az európai gasztronómia klasszikus kínálata is helyet kapott. Ételeink mindig frissen, az egyéni igényeknek megfelelően készülnek. Séfünk különös hangsúlyt fektet az igényes alapanyagok beszerzésére.
Gasztronómiánk ars poétikája: házias ízek, autentikus környezet, családias fogadtatás.
Tavaszi, nyári és őszi időszakban hangulatos nyitott és fedett terasszal várjuk (60 férőhelyes) a betérő vendégeinket, ahol egy íncsiklandozó desszert elfogyasztása megédesítheti a délutáni pillanatokat.
A vendéglőt családi, baráti rendezvények, kisebb esküvői ebédek és vacsorák, állófogadások színesítik. Kollégáink pedig nagy odafigyeléssel készülnek a vendégeink fogadására és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az Ön itt léte igazán felejthetetlen legyen.
Az étlapon szereplő ételeinket telefonos, e-mailben történő vagy személyes megrendelés alapján elvitelre is elkészítjük. „Számunkra a legnagyobb elismerés Vendégeink jóllakott mosolya és dicsérő mondatai.”

Ajándékutalványok

Gondolj ránk, ha közeleg a házassági évforduló, ha nincs ötleted családtagod születésnapjára, névnapjára, esetleg dolgozóidnak keresel jutalomajándékot! Lepd meg szeretteidet, ismerőseidet ajándékutalványainkkal!

Elérhetőségeink

Cím:

3465 Tiszabábolna, Fő út 126.

Telefon:

06-30 / 880-5154

Email:

vendeglotutajos@gmail.com

Facebook:

Tutajos Vendéglő