Disznóvágás és disznótor az Élményportán

Disznóvágás és disznótor az Élményportán
Téli időszakban baráti társaságok kedvelt programjaként vagy csapatépítő lehetőségként nálunk lehetőség adódik a disznóvágásra is, hiszen fontosnak érezzük ennek a tradíciónak az életben tartását, átörökítését az utókor számára.
Itt együtt ízesítheti a csapat a kolbászhúst, töltheti a hurkát és persze a végén mindent megkóstolhat.
A program:
- A disznó feldolgozása a böllér és séfünk irányításával.
- Akinek kedve támad, aktívan részt vehet a szétbontásban, pörzsölésben, hurka-kolbász készítésben.
Étel és ital:
- Sült vér
- Disznótoros pecsenye
- Sült hurka
- Kolbász
- Sült húsok
- Hagymás tört burgonya
- Házi savanyúságok
- Orjaleves
- Párolt káposzta
- Rétes
- Pálinka
- Forralt bor
- Kézműves borok
További programlehetőség:
- Borkóstoló a szomszédos látványpincében
- Lovaskocsikázás a faluban
Várjuk csoportok jelentkezését november elejétől márciusig, minimális létszám: 15 fő