Disznóvágás és disznótor az Élményportán

Disznóvágás és disznótor az Élményportán

Téli időszakban baráti társaságok kedvelt programjaként vagy csapatépítő lehetőségként nálunk lehetőség adódik a disznóvágásra is, hiszen fontosnak érezzük ennek a tradíciónak az életben tartását, átörökítését az utókor számára.
Itt együtt ízesítheti a csapat a kolbászhúst, töltheti a hurkát és persze a végén mindent megkóstolhat.

A program:

  • A disznó feldolgozása a böllér és séfünk irányításával.
  • Akinek kedve támad, aktívan részt vehet a szétbontásban, pörzsölésben, hurka-kolbász készítésben.

Étel és ital:

  • Sült vér
  • Disznótoros pecsenye
  • Sült hurka
  • Kolbász
  • Sült húsok
  • Hagymás tört burgonya
  • Házi savanyúságok
  • Orjaleves
  • Párolt káposzta
  • Rétes
  • Pálinka
  • Forralt bor
  • Kézműves borok

További programlehetőség:

  • Borkóstoló a szomszédos látványpincében
  • Lovaskocsikázás a faluban

Várjuk csoportok jelentkezését november elejétől márciusig, minimális létszám: 15 fő