Élményporta

Van egy rendezvényhelyszín a faluközpontban, a Bence Apartman szomszédságában, hol beköszön a természet a gyönyörű növényekkel ékesített kerttel és a határában csörgedező patakkal. Nálunk elbújhatsz a világ elől, itt együtt lehetsz azokkal, akikkel igazán szeretnél. Ez az Élményporta rendezvényközpont Tiszabábolnán. A rendezvényközpont nemcsak gyönyörű, de intelligens is, hiszen azzá válik, amivé szeretnéd. Itt minden rendelkezésre áll, legyen üzleti eseményről, decemberi évzáró rendezvényről vagy álomesküvőről szó. Mi gondoskodunk arról, hogy az élmény tökéletes legyen, hogy az itt töltött idő alatt a tányérra a legfinomabb étek kerüljön. A kényelmes parkolást pedig a csodálatos kerthelyiségünk mellett kialakított nagyméretű parkolóban biztosítjuk.

Esküvő

Esküvő és lakodalom az Élményportán

Életetek egyik legcsodálatosabb napja nem lehet középszerű és unalmas. A festői esküvő alapja az impozáns helyszín, az ínycsiklandozó ételek és az ízléses dizájn. Az Élményporta a legideálisabb helyszín, hogy megünnepeljétek közös életetek kezdetét.

Megtekintés >>
Disznóvágás

Disznóvágás és disznótor az Élményportán

Téli időszakban baráti társaságok kedvelt programjaként vagy csapatépítő lehetőségként nálunk lehetőség adódik a disznóvágásra is, hiszen fontosnak érezzük ennek a tradíciónak az életben tartását, átörökítését az utókor számára. Itt együtt ízesítheti a csapat a kolbászhúst, töltheti a hurkát és persze a végén mindent megkóstolhat.

Megtekintés >>
Csapatépítés

Csapatépítés, közös főzés az Élményportán

Kilépve a mindennapokból legyünk részesei egy különleges élménynek, alkossunk együtt kollégáinkkal egy autentikus környezetben a tiszabábolnai Élményportán. A csapatépítő főzés egy kötetlen program, ahol az együttműködés, a feladatok megoldása, a társalgás a hétköznapokban megszokottól eltérő szituációban valósul meg.

Megtekintés >>
Borvacsora

Borvacsora az Élményportán - hétvégi program

A bor sok ezer éve kísérője az embernek. Íze és illata szétárad a testben és a lélekben. Aki szereti a bort, de a csodás nedű élvezetén kívül többre is vágyik, egy borvacsora alkalmával álmai valóra válhatnak. Célunk az, hogy egyre többen hódoljunk a gasztronómia és a borászat mennyben kötetett házasságának.

Megtekintés >>
Üzleti rendezvény

Üzleti, családi, baráti rendezvényhelyszín az Élményportán

Tiszabábolna Élményportáján teljes zártkörűséggel bérelhet termet céges, illetve privát rendezvényhez. A helyszín bérlése kérhető éttermi szolgáltatás nélkül is. Viszont, igazán kedvező ajánlat esetén a Tutajos Vendéglő kínálatát is érdemes végig gondolni.

Megtekintés >>